Subscribe
  1. HeadlessHunter's Avatar
    Member Since
    Nov 2003
    Posts
    1,584
    Aug 17, 2008, 8:45 AM - trouble uploading photos #1

    I cant seem to upload new photos to my clone helmet conversion thread, any ideas??
  2. Cruzer's Avatar
    Member Since
    Aug 2004
    Posts
    2,761
    Aug 17, 2008, 8:57 AM - Re: trouble uploading photos #2

    Same here.
  3. stormtrooperguy's Avatar
    Member Since
    Dec 2004
    Posts
    5,039
    Aug 17, 2008, 10:57 AM - Re: trouble uploading photos #3

    Quote Cruzer said: View Post
    Same here.
    It's probably related to the move last night. I'll take a look later on today when I have more time.
  4. stormtrooperguy's Avatar
    Member Since
    Dec 2004
    Posts
    5,039
    Aug 17, 2008, 11:14 AM - Re: trouble uploading photos #4

    Are you trying to add an attachment or upload to the TDH image gallery?

    I just tried both. Attachments worked, but TDH Image Gallery did not. The image gallery is fixed now.

    If you are still having trouble, what (if any) errors do you get?

    A exact copy of the text and/or a screen shot of the error would be awesome.
  5. Cruzer's Avatar
    Member Since
    Aug 2004
    Posts
    2,761
    Aug 17, 2008, 12:06 PM - Re: trouble uploading photos #5

    When I try to attach a 42 KB jpg photo to my post on this thread: http://www.thedentedhelmet.com/showthread.php?t=27354, in the Manage Attachments window it reads "upload of file failed" after I've hit the upload button. I've tried it about half a dozen times now.
    Thanks for taking the time to look into it

    edit: I just tested attaching it here with no success as well.
    Last edited by Cruzer; Aug 17, 2008 at 12:19 PM.
  6. BobaFettSlave_1's Avatar
    Member Since
    Oct 2004
    Posts
    1,716
    Aug 17, 2008, 1:59 PM - Re: trouble uploading photos #6

    same problem on this front
  7. stormtrooperguy's Avatar
    Member Since
    Dec 2004
    Posts
    5,039
    Aug 17, 2008, 2:40 PM - Re: trouble uploading photos #7

    give it another shot?
  8. vadr_h8r's Avatar
    Member Since
    Jan 2008
    Posts
    832
    Aug 17, 2008, 2:56 PM - Re: trouble uploading photos #8

    I bet its something to do with the move... try shutting down your browser clear your temp internet files and try it again. I have posted pics on here all day, so its up and running..
  9. Community Founder Art Andrews's Avatar
    Member Since
    Feb 2002
    Posts
    8,216
    Aug 17, 2008, 2:57 PM - Re: trouble uploading photos #9

    It appears to be working now for me.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 2_webley_flare_gun_rotj-png  
  10. Cruzer's Avatar
    Member Since
    Aug 2004
    Posts
    2,761
    Aug 17, 2008, 3:21 PM - Re: trouble uploading photos #10

    I just tried it again and it worked. I didn't do anything to my computer, so whatever it was you figured it out. Thanks
  11. HeadlessHunter's Avatar
    Member Since
    Nov 2003
    Posts
    1,584
    Aug 17, 2008, 4:02 PM - Re: trouble uploading photos #11

    Muchos Gracias
  12. stormtrooperguy's Avatar
    Member Since
    Dec 2004
    Posts
    5,039
    Aug 17, 2008, 4:23 PM - Re: trouble uploading photos #12

    For the curious...

    What happens is that the attachments end up in a crazy directory structure... things like

    /2/3/4/2/6/8/2/upload/

    Some of those directories were writable and some weren't. It seems that there's some mapping of those crazy directories to users. So different people write to different directories.

    The directory that I land in was writable, so I was ok. Other people, not so much.
  13. Member Since
    Jun 2006
    Posts
    367
    Aug 25, 2008, 2:22 PM - Re: trouble uploading photos #13

    I'm having problems uploading pictures. All I get from long waiting is this message;

    "Your submission could not be processed because a security token was missing.

    If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error."

    I have shut down my browser with no help. I'll run a total shutdown and try again. Is there a 'security token' in use that I'm not aware of?
  14. Member Since
    Jun 2006
    Posts
    367
    Aug 25, 2008, 3:03 PM - Re: trouble uploading photos #14

    Ok, the problem on my part was probably the size of my photos ant the fact that I tried to upload too many at one go.. Still the 'security token' issue puzzles me. Is there one or was it just me?
    -Ville
  15. stormtrooperguy's Avatar
    Member Since
    Dec 2004
    Posts
    5,039
    Aug 25, 2008, 3:37 PM - Re: trouble uploading photos #15

    Quote chibi fett said: View Post
    Ok, the problem on my part was probably the size of my photos ant the fact that I tried to upload too many at one go.. Still the 'security token' issue puzzles me. Is there one or was it just me?
    -Ville
    That's a somewhat generic vbulletin message. It can mean a bunch of different things. There is a token, but it's nothing that you would ever see/do anything with, it's just an internal thing.

Similar Threads

  1. Enhanced Attachment Uploading
    By BooBoo Fett in forum Site Support & News
    Replies: 4
    Last Post: Jun 9, 2010, 1:45 PM
  2. Uploading PIcs.
    By Stinkape fett in forum Site Support & News
    Replies: 2
    Last Post: Nov 1, 2007, 2:13 PM