Strange loading issues

  1. #1
    Satxer's Avatar
    Member Since
    Jan 2006
    From
    Near Cleveland, Ohio, USA
    Posts
    838

    Strange loading issues

    For a few months now, I have noticed a bit of a lag issue with loading, especially when a thread has pictures in it. It pretty much freezes for...near a minute and you can't scroll through the thread while it loads obviously. I figured it was maybe a computer issue, but it is happening on multiple computers.

  2. #2
    asok's Avatar
    Member Since
    Dec 2002
    From
    Indiana
    Posts
    2,707

    Re: Strange loading issues

    What OS and browser are you using? I have not had any problems with Windows XP or Linux.

  3. #3
    stormtrooperguy's Avatar
    Member Since
    Dec 2004
    From
    Waltham, MA
    Posts
    5,039

    Re: Strange loading issues

    and i've not had any problems with os x using firefox or safari.

  4. #4
    mrgr8ness's Avatar
    Member Since
    Oct 2005
    From
    Central Upstate NY
    Posts
    1,604

    Re: Strange loading issues

    I have noticed it too, since an upgrade I believe. Yep, anything with pictures. It actually doesn't seem to do it at home though. Both machines have XP and IE7. The only difference I know of is work=cable internet, home=dial up. I seem to have the problem at my parents and my inlaws house as well. They too are both cable internet. My parents computer has Vista. I haven't taken my laptop over and tried yet on the wirless network.

  5. #5
    Satxer's Avatar
    Member Since
    Jan 2006
    From
    Near Cleveland, Ohio, USA
    Posts
    838

    Re: Strange loading issues

    Home and work comp OS are Windows Xp, and both have IE6. I have used Firefox on my home comp as well and have the same issues.

  6. #6
    SOLOCHASER's Avatar
    Member Since
    Dec 2005
    From
    Parts Unknown
    Posts
    343

    Re: Strange loading issues

    i'm getting that problem too. my computer uses xp with cable.

  7. #7
    Satxer's Avatar
    Member Since
    Jan 2006
    From
    Near Cleveland, Ohio, USA
    Posts
    838

    Re: Strange loading issues

    Doh! I forgot to add that, it is Cable modem on home one...and...whatever they use at work, the high powered T-somethings.

  8. #8
    Rednave's Avatar
    Member Since
    Mar 2002
    From
    Indiana
    Posts
    272

    Re: Strange loading issues

    I had the same problem when I used IE 7. I switched to Firefox and that did the trick.

Similar Threads

  1. Question: TDH threads loading real slow - Help
    By VashDstampede in forum The Sarlacc Pit
    Replies: 16
    Last Post: May 16, 2009, 3:35 PM
  2. FYI: Clone Wars-Strange Cargo
    By tinstar5541 in forum The Sarlacc Pit
    Replies: 13
    Last Post: Mar 15, 2009, 10:30 PM
  3. Strange Details...
    By bobamaker in forum Boba Fett Costume
    Replies: 4
    Last Post: Aug 24, 2007, 5:06 AM
  4. something strange
    By The-Dark-Knight- in forum Boba Fett Helmet
    Replies: 21
    Last Post: Mar 17, 2005, 2:52 PM
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •