Problem with pics

  1. #1
    Account Deactivated
    Member Since
    Apr 2004
    Posts
    3,530

    Problem with pics

    We just had our Hard Drive reformatted again
    now the pics that are uploaded on the Forum's hosting won't show up for me

    anyone know why that is?

  2. #2
    Account Deactivated
    Member Since
    Sep 2006
    From
    Spain
    Posts
    1,712

    Re: Problem with pics

    Try to do both things:

    1st. Update your web browser.

    2nd. If the problem remains, ask someone with experience here

  3. #3

    Re: Problem with pics

    If you're using Internet Explorer, it's got a few issues with vBulletin forums. Firefox works better anyway:

    http://www.mozilla.com/

  4. #4
    Community Founder Art Andrews's Avatar
    Member Since
    Feb 2002
    From
    Las Vegas, NV
    Posts
    8,182

    Re: Problem with pics

    Hoping this will be resolved with vB 4....

  5. #5
    Account Deactivated
    Member Since
    Apr 2004
    Posts
    3,530

    Re: Problem with pics

    I am using Internet explorer
    i ahd no problems prior to the Hard drive reformat
    I have tried updated the browser to IE8
    i have also installed Adobe Flash Ver 10
    still...
    No pics

  6. #6
    Loanstar's Avatar
    Member Since
    Mar 2002
    From
    Koblenz Germany
    Posts
    587

    Re: Problem with pics

    Im prety sure that it is because of IE8

    I had IE7 till 2weeks ago and after I updated to IE8 I have this problems also

    Mike

  7. #7
    RevolverOcelot's Avatar
    Member Since
    Oct 2006
    From
    Salinas, Ca.
    Posts
    184

    Re: Problem with pics

    Yup as soon as i upgraded to IE8 no pics.

  8. #8
    BH Reaper's Avatar
    Member Since
    Jul 2008
    From
    Australia
    Posts
    310

    Re: Problem with pics

    Since I swapped over to google chrome I have NO issues with anything. Great program to use.

  9. #9
    Madmartigan's Avatar
    Member Since
    Jun 2008
    From
    Norwalk, CT
    Posts
    730

    Re: Problem with pics

    RevolverOcelot said: View Post
    Yup as soon as i upgraded to IE8 no pics.
    QFT -- IE7 = fine. IE8 = no pics. Firefox = fine.

  10. #10
    C1RCA's Avatar
    Member Since
    Oct 2008
    From
    Humboldt, Saskatchewan, Canada
    Posts
    700

    Re: Problem with pics

    yes use Firefox is what i use and always see pics

  11. #11
    tc-2917's Avatar
    Member Since
    Jul 2006
    From
    Bossier City, LA
    Posts
    285

    Re: Problem with pics

    It got me after IE8 but I downloaded google chrome and got them back

  12. #12
    SEEKER's Avatar
    Member Since
    Feb 2002
    From
    Chicago, IL
    Posts
    4,362

    Re: Problem with pics

    Downloaded IE8 today and no TDH pics via attachments.

    what the heck?

    I'm using Safari for now.

  13. #13

    Re: Problem with pics

    Can somebody try this again with IE8 and post your results? SEEKER?

  14. #14
    SEEKER's Avatar
    Member Since
    Feb 2002
    From
    Chicago, IL
    Posts
    4,362

    Re: Problem with pics

    testing 1 2 3
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails img_1498-jpg   img_1510-jpg   img_1528-jpg  

    img_1308-jpg  

  15. #15
    SEEKER's Avatar
    Member Since
    Feb 2002
    From
    Chicago, IL
    Posts
    4,362

    Re: Problem with pics

    it works now, but it doesnt on the older threads.

  16. #16
    SEEKER's Avatar
    Member Since
    Feb 2002
    From
    Chicago, IL
    Posts
    4,362

    Re: Problem with pics

    Looks good now. I checked older threads and were good.

  17. #17

    Re: Problem with pics

    Great!

  18. #18
    SEEKER's Avatar
    Member Since
    Feb 2002
    From
    Chicago, IL
    Posts
    4,362

    Re: Problem with pics

    You took care of that Rich D?

    If so, thank you very much.
    Last edited by SEEKER; Jul 8, 2009 at 11:58 AM.

Similar Threads

  1. Problem with pics
    By Bonded Hawk in forum Site Support & News
    Replies: 4
    Last Post: Jun 25, 2009, 3:54 PM
  2. Problem
    By Boba Luke in forum Boba Fett Helmet
    Replies: 12
    Last Post: Apr 20, 2008, 5:37 AM
  3. electrical problem
    By teabo in forum Boba Fett Costume
    Replies: 7
    Last Post: Mar 11, 2008, 1:02 PM
  4. Gauntlet problem
    By Cruzer in forum Jango Fett Costume
    Replies: 17
    Last Post: Feb 2, 2006, 1:54 PM
  5. Right Ear problem
    By Fett4u in forum Boba Fett Helmet
    Replies: 1
    Last Post: Jun 8, 2003, 12:55 PM
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •