Subscribe
  1. Member Since
    Aug 2005
    Posts
    44
    Jun 25, 2009, 7:45 AM - Problem with pics #1

    When I go to view a thread, most of the time the pics are x-ed. It is not just the older threads (like when the pictures drop off). I can pull up a thrread only a day or two old and not see the pictures. Is there a problem I can adjust with my settings?

    Thanks

    Bonded Hawk
  2. Lassiter's Avatar
    Member Since
    Jan 2009
    Posts
    166
    Jun 25, 2009, 10:20 AM - Re: Problem with pics #2

    Seems to be IE8 that cuases that, IE7 loaded alot slower now it loads faster but doesnt recognize alot of the photos.
  3. stormtrooperguy's Avatar
    Member Since
    Dec 2004
    Posts
    5,039
    Jun 25, 2009, 10:37 AM - Re: Problem with pics #3

    yup. there is some issue with internet explorer. firefox works fine though.

    http://www.mozilla.com/en-US/products/firefox/
  4. Member Since
    Aug 2005
    Posts
    44
    Jun 25, 2009, 2:58 PM - Re: Problem with pics #4

    that figures. I wasn't going to load ie8. I did it by accident.

    thanks guys
  5. Member Since
    Aug 2005
    Posts
    44
    Jun 25, 2009, 3:54 PM - Re: Problem with pics #5

    that did the trick. It even loads faster too.

    Thanks

    Bonded Hawk

Similar Threads

  1. Problem with pics
    By slave1pilot in forum Site Support & News
    Replies: 17
    Last Post: Jul 7, 2009, 11:07 AM
  2. Problem
    By Boba Luke in forum Boba Fett Helmet
    Replies: 12
    Last Post: Apr 20, 2008, 5:37 AM
  3. electrical problem
    By teabo in forum Boba Fett Costume
    Replies: 7
    Last Post: Mar 11, 2008, 1:02 PM
  4. Gauntlet problem
    By Cruzer in forum Jango Fett Costume
    Replies: 17
    Last Post: Feb 2, 2006, 1:54 PM
  5. Right Ear problem
    By Fett4u in forum Boba Fett Helmet
    Replies: 1
    Last Post: Jun 8, 2003, 12:55 PM