Subscribe
  1. aero's Avatar
    Member Since
    Nov 2007
    Posts
    131
    Sep 11, 2009, 9:39 AM - get the signature pic to work #1

    Hi,
    can anyone help?
    I've been trying to get the signature pic at the bottom of the post to work for months, but to no avail.
    it shows up in the preview part of the signature edit, but when i post something it won't show up.

    I've made the jpg to the right dimensions from the get go, but still i can't get it to work.

    Anyone know the reason why it's not happening for me.

    Thanks
    Jason.
  2. BobaFettSlave_1's Avatar
    Member Since
    Oct 2004
    Posts
    1,716
    Sep 11, 2009, 11:17 AM - Re: get the signature pic to work #2

    i think theres a little box that says insert into signature above the browse button. make sure you clicked that.

    Dana
  3. slave1pilot is offline slave1pilot
    Sep 11, 2009, 11:51 AM - Re: get the signature pic to work #3

    Actually, it's not a box
    it's just a line of text


    You do have to click it though
  4. aero's Avatar
    Member Since
    Nov 2007
    Posts
    131
    Sep 12, 2009, 12:12 PM - Re: get the signature pic to work #4

    Man, talk about overlooking the obvious.
    Thanks, BobaFettSlave_1 and slave1pilot.

    Jason.
    Last edited by aero; Sep 12, 2009 at 12:20 PM.

Similar Threads

  1. Signature question
    By slave1pilot in forum Site Support & News
    Replies: 11
    Last Post: Apr 13, 2008, 12:46 PM
  2. Signature in PMs
    By CSMacLaren in forum Site Support & News
    Replies: 3
    Last Post: Mar 26, 2008, 1:39 PM