Admins ? Possible Forum S/W Issue ?

  1. #1

    Admins ? Possible Forum S/W Issue ?

    While responding to PM's today - the message field went dark gray like the surrounding window area
    making it difficult to see what is being typed. In other words, the message field is no longer white with black text, but dark gray with black text. It only seems to be in PM's.

    Anyone else ?

    Thanks

    Chris

  2. #2
    99centTaco's Avatar
    Member Since
    Mar 2006
    From
    San Antonio Texas
    Posts
    1,640

    Re: Admins ? Possible Forum S/W Issue ?

    I'm having the same issue.

  3. #3

    Re: Admins ? Possible Forum S/W Issue ?

    my issue is in the gallery
    the text for the page numbers is yellow on a white background.
    very difficult to see.

  4. #4
    Community Founder Art Andrews's Avatar
    Member Since
    Feb 2002
    From
    Las Vegas, NV
    Posts
    8,185

    Re: Admins ? Possible Forum S/W Issue ?

    FP,

    Mirax is also having this issue but I am not.. and we are both running the same version of FF... We are still trying to figure it out.

  5. #5

    Re: Admins ? Possible Forum S/W Issue ?

    That's cool man. It's just an inconvenience. What's odd is that it just happened all of a sudden, from one PM to the next. All was fine with the PM I was composing, I sent it, opened up another and that was it. Not sure if that helps to know but I thought would mention it.

    Chris

  6. #6
    Community Founder Art Andrews's Avatar
    Member Since
    Feb 2002
    From
    Las Vegas, NV
    Posts
    8,185

    Re: Admins ? Possible Forum S/W Issue ?

    Can you guys check and see if you are still having this issue?

  7. #7
    mmgraphics's Avatar
    Member Since
    Aug 2008
    From
    Germany
    Posts
    1,012

    Re: Admins ? Possible Forum S/W Issue ?

    Art, for me the issue is still there. Grey textfield when messaging.

  8. #8
    Community Founder Art Andrews's Avatar
    Member Since
    Feb 2002
    From
    Las Vegas, NV
    Posts
    8,185

    Re: Admins ? Possible Forum S/W Issue ?

    AHA!!! I have at least determined why some of us are getting the greyed out background and others aren't... it is your settings for your editor. Found the StyleVar... you should now be good to go!

  9. #9

    Re: Admins ? Possible Forum S/W Issue ?

    Fixed! Thanks.

Similar Threads

  1. 30 second forum search and message issue.
    By Bobby Fett UK in forum Site Support & News
    Replies: 2
    Last Post: Nov 22, 2009, 7:29 AM
  2. What is the issue?
    By mixmastermace in forum Boba Fett Helmet
    Replies: 30
    Last Post: Apr 2, 2008, 10:18 AM
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •