Star Wars

  1. #1
    Slave1Droid's Avatar
    Member Since
    Nov 2007
    From
    Kamino
    Posts
    15

    Star Wars

    Here's a way to watch Star Wars in Command Prompt.

    1. Open Windows CMD
    2. Type: telnet towel.blinkenlights.nl
    3. Press Enter
    4. Enjoy

  2. #2

    Re: ASCII Star Wars

    funny stuff. Also works in pretty much any terminal app, of course:
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails terminal-jpg  

  3. #3

    Re: Star Wars

    Oh, wow! I completely forgot about this. Thanks for the flashback/reminder.

  4. #4
    samlynn79's Avatar
    Member Since
    Nov 2007
    From
    Twentynine Palms, CA
    Posts
    240

    Re: Star Wars

    Speachless.

  5. #5
    SarlaccBits's Avatar
    Member Since
    Jan 2006
    From
    California
    Posts
    1,409

    Re: Star Wars

    cute!
    =D

  6. #6
    Alcfalath's Avatar
    Member Since
    Aug 2007
    From
    Perth, Western Australia
    Posts
    548

    Re: Star Wars

    has anyone actually watched it the whole way through.... is it just ANH or is it the 3 of them...?

  7. #7

    Re: Star Wars

    just ANH...

    be aware that this is connecting out to a remote server on the internet. so if you aren't online, it won't work

  8. #8
    mrgr8ness's Avatar
    Member Since
    Oct 2005
    From
    Central Upstate NY
    Posts
    1,604

    Re: Star Wars

    Hehe, cool stuff

  9. #9
    Montatora Vioria's Avatar
    Member Since
    Dec 2007
    From
    Corellia
    Posts
    39

    Re: Star Wars

    Not bad.

  10. #10
    Myles's Avatar
    Member Since
    Oct 2007
    From
    Southern, Utah
    Posts
    160

    Re: Star Wars

    WOOT! totally made my day, lol.

  11. #11
    SOLOCHASER's Avatar
    Member Since
    Dec 2005
    From
    Parts Unknown
    Posts
    343

    Re: Star Wars

    forgive my computer illiteracy... what is windows cmd? where do i find that on my start menu? thanks

  12. #12
    Boba Swede's Avatar
    Member Since
    May 2004
    From
    Gothenburgh, Sweden
    Posts
    938

    Re: Star Wars

    in the start menu you have a icon callen "Run" click on it and type cmd
    This will start the command prompt.

    (this what we used to run our computers through during the late 80's before and during the good old Windows 3.1. )

    once in the command prompt type the command and press entre. Good luck

  13. #13
    ItsThatGuy's Avatar
    Member Since
    Mar 2007
    From
    Richmond, VA
    Posts
    1,056

    Re: Star Wars

    Alcfalath said: View Post
    has anyone actually watched it the whole way through.... is it just ANH or is it the 3 of them...?
    It's only part of ANH.

  14. #14
    Mojo-Fett's Avatar
    Member Since
    May 2007
    From
    UK
    Posts
    4,783

    Re: Star Wars

    Cool...

  15. #15

    Re: Star Wars

    It doesn't work in Vista... =[

  16. #16
    runJEDIrun's Avatar
    Member Since
    Apr 2007
    From
    Silver Spring, MD
    Posts
    850

    Re: Star Wars

    so cool! one day i will let it run.

  17. #17
    drokkul's Avatar
    Member Since
    Mar 2006
    From
    Richmond, KY
    Posts
    987

    Re: Star Wars

    Ceric Neesh said: View Post
    It doesn't work in Vista... =[
    Nothing works in Vista.

  18. #18
    Alcfalath's Avatar
    Member Since
    Aug 2007
    From
    Perth, Western Australia
    Posts
    548

    Re: Star Wars

    drokkul said: View Post
    Nothing works in Vista.
    except microsoft endorsed virus', malware and spyware of course... and it was all too entertaining to see a windows blue screen on my mates Vista setup.... brought a tear to my eye, many memories to mind, and a huge cramp from laughing soo much

    Windows XP Media Centre, Professional Edition all the way... yay for service packs...

    Anyways, enough detracting the thread.. how far into ANH does it do? all the way, snipping bits as it goes, or just up to a certain length???

  19. #19
    samlynn79's Avatar
    Member Since
    Nov 2007
    From
    Twentynine Palms, CA
    Posts
    240

    Re: Star Wars

    Anyone ever have an old Tandy computer (1000, 1000R, something like that) pre-windows, that ran a program called Desktop? :-P
    Lol, I still have one sitting around.

Similar Threads

  1. Deadliest Warrior Star Wars vs. Star Trek
    By Son of the Baptist in forum The Sarlacc Pit
    Replies: 65
    Last Post: 4 Weeks Ago, 2:54 AM
  2. Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes
    By bevbor in forum The Sarlacc Pit
    Replies: 11
    Last Post: Oct 14, 2009, 7:23 PM
  3. My Star Wars Office WIP
    By Replicant Shadow in forum The Sarlacc Pit
    Replies: 9
    Last Post: Apr 6, 2008, 10:53 PM
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •